Sobre els aprenentatges del Projecte RESET

Fa uns mesos, les infermeres de Barcelona ens vam donar l’oportunitat de seure a parlar sobre com vivim la nostra pràctica professional i d’aquest exercici hem extret tres certeses:

  1. Hem re-connectat: ens hem adonat que totes volem que la professió ocupi el lloc que es mereix en els contextos de l’acadèmia, les institucions de l’àmbit de la salut, les empreses i entre la ciutadania en general.
  2. Estem unides per posicionar la professió: per sort no estem soles i podem dibuixar el disseny del que volem per a la nostra professió en el futur de manera col·laborativa, construint consensos.
  3. Hem vist també que serà complex: és la primera vegada que seiem a parlar dels basics d’una manera integral i abans de posar fil a l’agulla haurem de continuar parlant per aprofundir el disseny del futur que desitgem per a la professió, sense deixar-nos res. Abans de veure que és el que hem de canviar, el que hem de mantenir i quines coses noves hem de començar a fer cal analitzar-les més a fons.

whatsapp-image-2017-02-06-at-19-42-04-cc3b2pia.jpeg

Les infermeres de Barcelona hem arribat a un gran compromís per la Cultura del diàleg: un compromís pel diàleg constant. En aquest sentit hem decidit convertir el nostre col·legi professional, el COIB, en l’espai del nostre diàleg constant sobre tot el que fem, que en definitiva queda englobat pel gran concepte que és la professió infermera.

Davant d’aquest repte, hem dedicat aquests últims mesos a analitzar els resultats del Projecte RESET i a dissenyar un sistema de participació i diàleg permanent, anomenat RESET, que ens permeti assolir aquest gran compromís.

Estem muntant les últimes peces necessàries per encetar aquest fòrum infermer, que es desenvoluparà entre desembre de 2018 i març de 2019, amb un gran tema transversal marcat com a prioritari per les infermeres i infermers que van participar en el Projecte RESET.

Tenim moltes ganes d’explicar-vos com s’articularan els fòrums infermers que es duran a terme a diferents espais de la demarcació de Barcelona i oberts a la participació de totes les infermeres i infermers.

Estigueu atentes i atents!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.