RESET engega motors

RESET, el sistema de participació i diàleg permanent de les infermeres de Barcelona, ha endegat el camí amb una primera trobada a la que es va convidar a totes les infermeres i infermers participants en l’anterior Projecte RESET.

Amb l’objectiu de posar les bases sobre com seran els Fòrums Infermers que comencen el mes de desembre, els participants van poder fer una primera aproximació al tema de debat: la cohesió.

Amb l’organització de diferents dinàmiques vivencials i de consens, aquesta trobada és el preludi dels Fòrums Infermers sobre cohesió que passaran per diversos punts de la demarcació de Barcelona. RESET comença a Berga i Manresa, el 17 de desembre, i les inscripcions ja estan obertes!

Els Fòrums Infermers permeten consolidar el diàleg com a mode de relació entre el COIB i les infermeres i entre les pròpies infermeres, amb l’objectiu de compartir coneixements i estratègies sobre un aspecte concret, la cohesió, que ha aparegut de forma transversal a l’anterior procés com un tema clau a abordar.

DSC_3079

Comentaris
  • Era necessari fer el primer pas, que ho vam fer amb els cercles de diàleg. Parar i mirar d’on veníem i a on volíem anar. Ara hem de continuar, afegiu-vos als fòrums, és una necessitat de la nostra professió per a continuar creixent. Força!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.