L’11 de març tens l’última oportunitat de participar als fòrums

El RESET arriba a la seva recta final! Durant el mes de febrer els fòrums infermers hauran fet parada a les últimes cites del calendari: Terrassa, Sabadell, Igualada, l’Hospital Clínic i Bellvitge.

No has pogut venir a cap dels fòrums presencials? Vols repetir la teva participació? Tenim una bona notícia per tu!Al mes de març hi haurà una última cita dels fòrums infermers sobre cohesió. Serà l’11 de març a la seu del COIB . Pren nota a l’agenda!

Ja saps de què va això dels fòrums?

Com ja saps, els fòrums del RESET, el sistema de participació i diàleg permanent de les infermeres de Barcelona, tenen per objectiu refermar la cultura del diàleg sorgida del Projecte RESET. Es tracta de parlar, analitzar, participar i consensuar sobre qüestions tant importants per a la nostra professió que n’hem d’estar ben segurs del camí.

En aquesta edició estem parlant de COHESIÓ, que ha estat un tema transversal sempre present en el Projecte RESET. La comunitat infermera necessita d’aquesta cohesió professional. Existeix? La fomentem? Quins reptes ens posem per aconseguir millorar-la?

Hi ha moltes qüestions a debatre, així que no deixis perdre l’última oportunitat de participar-hi!

 

 

 

 

 

 

A LA SEU DEL COIB

A l’Auditori de la 3a planta de la seu del COIB. És al carrer de Pujades, 350 de Barcelona.

De 15.30 a 18.30h

INSCRIU-TE!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.