Fes més RESET enviant un vídeo!

Si ja has participat en un dels diàlegs o vols explicar a les teves companyes i companys de professió la importància de seure a debatre quin volem que sigui el nostre futur, envia’ns un vídeo recollint el teu missatge que no superi el minut de durada.

En ell pots dir el que vulguis: com valores la iniciativa, quins reptes creus que afrontem, què és el que no podem deixar-nos al tinter, convidar a participar a les teves companyes…

I ho pots fer en companyia o individualment.

Fes un video

Si segueixes aquests consells faràs un vídeo que deixarà la teva petjada a RESET per sempre més i contribuirà a fer que moltes altres infermeres s’assabentin de que ha arribat el moment de dir la seva.

  1. Planifica què vols que surti al vídeo i com, així tot quedarà ben enquadrat. Ves amb compte de no tallar la imatge de ningú.
  2. Utilitza el mòbil sempre en posició horitzontal i utilitza un trípode o pal de selfie per augmentar l’estabilitat de la imatge. Si no tens ni l’un ni l’altre pots demanar-li un company amb el pols ferm que t’aguanti el telèfon mentrestant parles.
  3. Grava amb bona llum: preferiblement a exterior i de dia, quedaràs molt millor! Això sí, vigila de no gravar d’esquenes a la llum o no se’t veurà la cara.
  4. No enregistris en llocs sorollosos, ni allunyis molt el mòbil de tu o no se sentirà res.
  5. Ajusta la resolució del teu mòbil al màxim en els ajustos del teu mòbil

Finalment, fes-nos arribar l’arxiu enregistrat a reset@coib.cat i abans de publicar-lo t’avisarem per a que estiguis ben atent.