El 7 de novembre assolirem el consens final de RESET

Ja tenim data per a la jornada de consens final del Projecte RESET! Serà el proper dia 7 de novembre al COIB (*), de 9 a 18h. En aquesta trobada es posaran en comú els temes i preocupacions que han manifestat les infermeres que han participat en les diferents fases del projecte.

Totes les infermeres estan cridades a participar així que et convidem a fer-ho i et demanem que et reservis la data a la teva agenda ja que t’anirem informant dels detalls a mida que es vagin confirmant.

L’objectiu d’aquesta trobada, l’última jornada de treball del Projecte RESET en la qual es convoca a totes les infermeres de Barcelona, és votar i establir les bases les línies estratègiques que s’hauran de posar en marxa per assolir les fites prioritàries de la professió. Unes fites que les mateixes infermeres han pogut proposar, debatre i consensuar en els últims 12 mesos en les diferents fases del projecte.

votacions

En aquesta jornada de consens final, també es presentarà i validarà en plenari el diagnòstic participatiu que es va elaborar el passat 19 de juny en el qual van participar el grup promotor, les infermeres impulsores i les representants dels 50 cercles de diàleg, que s’han celebrat en el marc del Projecte RESET.

És una data determinant per mostrar el full de ruta i  donar visibilitat a la professió, la qual sens dubte apoderarà la professió de cara endins i de cara enfora.

Reserva ja la teva plaça!

(*) Si per qüestions d’aforament s’hagués de canviar el lloc s’avisarà als inscrits amb antelació.

Comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.