El 26 de febrer t’esperem a l’Hospital Clínic de Barcelona!

Ja ho tenim tot a punt per començar amb els Fòrums Infermers sobre cohesió del mes de febrer a Terrassa, Sabadell, Igualada i Bellvitge!

Però el RESET també farà parada a la ciutat de Barcelona i serà el dia 26 de febrer a l’Hospital Clínic de Barcelona. Pren nota a l’agenda!

I de què va això dels fòrums?

Com ja saps, els fòrums del RESET, el sistema de participació i diàleg permanent de les infermeres de Barcelona, tenen per objectiu refermar la cultura del diàleg sorgida del Projecte RESET. Es tracta de parlar, analitzar, participar i consensuar sobre qüestions tant importants per a la nostra professió que n’hem d’estar ben segurs del camí.

En aquesta edició estem parlant de COHESIÓ, que ha estat un tema transversal sempre present en el Projecte RESET. La comunitat infermera necessita d’aquesta cohesió professional. Existeix? La fomentem? Quins reptes ens posem per aconseguir millorar-la?

Hi ha moltes qüestions a debatre, així que si ets de Barcelona o hi treballes, tens una cita el dia 26 de febrer a l’Hospital Clínic!

HOSPITAL CLÍNIC DE BARCELONA

Aula Magna (primer pis) de la Facultat de Medicina i Ciències de la salut de la Universitat de Barcelona

De 09.30 a 12.30h

INSCRIU-TE!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.