El 2 de febrer t’esperem a Barcelona!

El proper dijous 2 de febrer farem dos cercles a la ciutat de Barcelona per parlar sobre les qüestions claus del teu dia a dia, el que et preocupa i consensuar propostes entre companyes i companyes que ajudin al desenvolupament de la professió i a posar les bases sobre les línies a iniciar i desenvolupar en el COIB a fi que tingui tot el sentit i ajudi en la construcció del futur professional de les infermeres i infermers.

Aquests cercles els fem a la seu del COIB i al Campus Salut Mar. Si vius o treballes al litoral de la ciutat de Barcelona, Badalona, Santa Coloma o Sant Adrià de Besòs és el moment ideal per venir a dir la teva!

A més a més, aquests cercles estan acreditats pel Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries.

Ja t’hi pots inscriure i explicar-ho a les teves companyes i companys. Totes les veus són importants en aquest procés participatiu!

BARCELONA / 2 de febrer / COIB, 3a planta

Acreditat pel Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries

Com arribar-hi

BARCELONA / 2 de febrer / Campus Universitari Mar, sala 61.314

Acreditat pel Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries

Com arribar-hi

Tens moltes oportunitats per dir la teva!

Pots fer-ho presencialment, a prop del teu lloc de treball o de residència. Però pots fer-ho també des de casa o des del teu lloc de treball entrant als cercles online programats.

T’acostem el diàleg i l’experiència de participar en un procés participatiu històric per les infermeres i infermers catalans. T’hi esperem!

Consulta el calendari de cercles de diàleg 

api_2989

Comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.