Compromisos per millorar la cohesió infermera dels primers Fòrums Infermers del RESET

Fa uns mesos el sistema de participació de les infermeres i infermers de Barcelona RESET engegava motors amb l’objectiu de portar per diverses ciutats de la demarcació de Barcelona la cultura del diàleg, centrada enguany en la cohesió, el tema escollit per aprofundir en el diàleg entre professionals.

Els Fòrums Infermers ja han passat per Manresa, Vic, Mollet del Vallès i Sant Pere de Ribes on desenes de participants han pogut parlar, compartir experiències personals, debatre, construir, opinar i comprometre’s en torn del camí que creuen que ha de portar la professió infermera a la cohesió en tots els aspectes que l’envolten.

Avui volem compartir algunes de les vivències que hem recollit, sense revelar-ne la totalitat del contingut.

Si ja coneixeu la dinàmica dels fòrums sabreu que a l’inici de les sessions recollim experiències reals i personals sobre cohesió. I n’hem recollit moltes! Vols saber-ne més sobre la dinàmica dels fòrums? Llegeix-la aquí.

A través de diferents dinàmiques vivencials i de consens, els participants també han adquirit compromisos personals i professionals per contribuir en la cohesió professional.

Entre els compromisos personals adquirits, destaquem:

  • Publicar de forma periòdica al bloc intern del centre de treball per donar a conèixer les activitats infermeres que són desconegudes a la institució (Manresa)
  • Fer visible i defensar la professió infermera en aquells fòrums i llocs des d’on el participant té representació i responsabilitat (Manresa)
  • Transmetre al comandament intermedi les propostes de millora que permeten que les infermeres puguin tenir millor cura de les persones (Vic)
  • Consolidar el grup motor comarcal del RESET a la comarca i col·laborar-hi (Vic)
  • Participar més activament en totes les propostes relacionades amb el creixement de la professió (Mollet)
  • Informar els companys de l’existència dels Fòrums Infermers (Mollet)

En els compromisos de grup expressats s’hi compten:

  • Cuidar-se entre professionals igual que les infermeres cuiden als usuaris. (Vic)
  • Fer visible de forma periòdica l’aportació d’infermeres de la comarca a la societat i al sistema de salut mitjançant els mitjans de difusió. (Manresa)
  • La creació, difusió i participació d’un concurs per tal de posar en valor a les companyes infermeres (Mollet)

Hi estàs d’acord? Tens ganes de dir la teva i afegir idees?

Apunta’t les properes sessions dels Fòrums Infermers!

 

TERRASSA

 

SABADELL

 

IGUALADA

 

HOSPITAL CLÍNIC

BELLVITGE

 

 

No pots venir a cap de les sessions? Participa al Fòrum online! Totes les aportacions seran incloses en els resultats finals d’aquest sistema participatiu.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.