Així hem viscut els fòrums infermers sobre cohesió a Terrassa i Sabadell

Els Fòrums Infermers han passat el seu equador. Després de les sessions celebrades a Manresa, Vic, Mollet del Vallès i Sant Pere de Ribes, també han fet parada al Vallès Occidental amb la participació del voltant de mig centenar d’infermeres i infermers als fòrums infermers de Terrassa i Sabadell.

A través de les diferents dinàmiques, els participants també han adquirit compromisos personals i professionals per contribuir a la COHESIÓ entre les infermeres i els infermers. Els participants, a més, s’han mostrats agraïts per l’oportunitat de trobar-se en un espai per reflexionar, dialogar i consensuar sobre l’estat de la professió en termes de cohesió professional, com es pot avançar cap al reconeixement professional i quins compromisos poden adquirir.

Moment del fòrum infermer al Consorci Sanitari de Terrassa

Als dos fòrums infermers s’ha dialogat, compartit experiències personals, s’ha creat debat, construit, opinat i també s’han creat compromisos en torn del camí que ha de portar la professió infermera a la cohesió en tots els aspectes que l’envolten.

Fotografia de grup al Fòrum infermer a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell

Si encara no t’has decidit a formar part del sistema de participació i diàleg permanent de les infermeres de Barcelona, et deixem amb uns missatges des dels fòrums on diferents participants animen a la resta de companyes i companys a participar.

En aquest vídeo, Antònia Villalba, directora d’Infermeria del Consorci Sanitàri de Terrassa, anima a la participació des del fòrum infermer sobre cohesió de Terrassa.

En aquest altre, Conchita Hernández, infermera gestora, Eva Ozcoz, infermera de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i Pilar Solanas, infermera jubilada, animen a la participació des del fòrum infermer sobre cohesió celebrat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Si ja t’has convençut, ara és el moment d’apuntar-te als propers fòrums!

 

IGUALADA

 

HOSPITAL CLÍNIC

BELLVITGE

 

 

No pots venir a cap de les sessions? Participa al Fòrum online! Totes les aportacions seran incloses en els resultats finals d’aquest sistema participatiu.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.